JetDroid easy install (0.5) - discussion

Questions, answers and discussion about JetDroid

Moderator: Forum moderators

JetDroid easy install (0.5) - discussion

Postby Dopi » Wed Apr 18, 2012 8:23 pm

Dear all,

please use this thread to discuss about the JetDroid easy install package (viewtopic.php?f=60&t=2243)

Cheers,
Dopi
Ad banners support the JetDroid forum. Please consider clicking them once in a while.
User avatar
Dopi
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 926
Joined: Sun Aug 22, 2010 9:47 pm

Advertisement

JetDroid Gingerbread testing (0.5pre1)

Postby paoloscompa » Sat Apr 21, 2012 8:11 am

Hi to all,

i format and used the Dopi's JetDroid-easy-install.sh script but when the bootloader start and try to load zImage the phone shut-down. the previus release 0.3 work fine. I try to format the sd partion as ext3 and ext2 bat is the same.

My jet SW: S8000XPJG1 , CSC: S800MITVJA1
paoloscompa
Freshman
 
Posts: 5
Joined: Sun Oct 31, 2010 4:22 pm

Re: JetDroid Gingerbread testing (0.5pre1)

Postby Dopi » Sun Apr 22, 2012 9:53 am

paoloscompa wrote:Hi to all,

i format and used the Dopi's JetDroid-easy-install.sh script but when the bootloader start and try to load zImage the phone shut-down. the previus release 0.3 work fine. I try to format the sd partion as ext3 and ext2 bat is the same.

My jet SW: S8000XPJG1 , CSC: S800MITVJA1

Hi paoloscompa,

can you post a list of files that is on your card after installation? Did you clean up all old files on your card before installing?

Cheers,
Dopi

P.S.: Moved this post here as it seems to be more related to the install script.
Ad banners support the JetDroid forum. Please consider clicking them once in a while.
User avatar
Dopi
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 926
Joined: Sun Aug 22, 2010 9:47 pm

Re: JetDroid easy install (0.5) - discussion

Postby eneztr2005 » Mon Apr 23, 2012 11:32 am

hi all am new :D
this is good platform but wifi connection is bad :( and i think battery problem but i like this platform this is stabilite i think
eneztr2005
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Sun Apr 22, 2012 3:17 pm

Re: JetDroid easy install (0.5) - discussion

Postby saturnfreeway » Mon Apr 23, 2012 7:24 pm

Hey all -

Concerning the easy install procedure: the terminal command didn't work for me, but in the end it somehow worked when I clicked on the Jetdroid-easy-install.sh file and selected 'execute' (or something similar) from menu that popped up there (which didn't seem to work either the first few tries). But once it got going, it worked like a breeze :)

Grtz
saturnfreeway
Junior member
Junior member
 
Posts: 29
Joined: Mon Jan 24, 2011 7:01 pm

Re: JetDroid Gingerbread testing (0.5pre1)

Postby paoloscompa » Mon Apr 23, 2012 9:30 pm

Dopi wrote:
paoloscompa wrote:Hi to all,

i format and used the Dopi's JetDroid-easy-install.sh script but when the bootloader start and try to load zImage the phone shut-down. the previus release 0.3 work fine. I try to format the sd partion as ext3 and ext2 bat is the same.

My jet SW: S8000XPJG1 , CSC: S800MITVJA1

Hi paoloscompa,

can you post a list of files that is on your card after installation? Did you clean up all old files on your card before installing?

Cheers,
Dopi

P.S.: Moved this post here as it seems to be more related to the install script.


Hi Dopi,

this is the android partition after script install
android.png


this is the screenshot before jet shotdown
jetdroid-05pre.png


Cheers,
paoloscompa
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
paoloscompa
Freshman
 
Posts: 5
Joined: Sun Oct 31, 2010 4:22 pm

Re: JetDroid easy install (0.5) - discussion

Postby Idoz1 » Wed Apr 25, 2012 11:31 pm

Hello,

I have the same problem. After normal install en after easy install.
The screens are the same on my Jet.
What goes wrong??

kind regards

Idoz
Idoz1
Junior member
Junior member
 
Posts: 27
Joined: Thu Feb 17, 2011 10:42 pm

Re: JetDroid easy install (0.5) - discussion

Postby Dopi » Thu Apr 26, 2012 9:16 pm

Idoz1 wrote:I have the same problem. After normal install en after easy install.
The screens are the same on my Jet.
What goes wrong??

From what you posted I can't see anything wrong. Did you unmounted the drive correctly after installing?

Cheers,
Dopi
Ad banners support the JetDroid forum. Please consider clicking them once in a while.
User avatar
Dopi
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 926
Joined: Sun Aug 22, 2010 9:47 pm

Re: JetDroid easy install (0.5) - discussion

Postby Idoz1 » Fri Apr 27, 2012 12:51 am

Yes I did. I followed your instructions and the howto guide.
I've done the procedure 3 times but no succes.
I had no problems with the earlier release.
That worked perfectly.
I know that I've done something wrong but what??
I hope you can help me.
Sorry for my english. I am from Holland.
I could get no response from the Dutch Forum.

Greetings

Idoz
Idoz1
Junior member
Junior member
 
Posts: 27
Joined: Thu Feb 17, 2011 10:42 pm

Re: JetDroid easy install (0.5) - discussion

Postby Dopi » Fri Apr 27, 2012 12:45 pm

Idoz1 wrote:Yes I did. I followed your instructions and the howto guide.
I've done the procedure 3 times but no succes.
I had no problems with the earlier release.
That worked perfectly.
I know that I've done something wrong but what??
I hope you can help me.


That is a really strange problem. Maybe you can also try the procedure I described in this post: http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=19&t=2143&start=50#p10476 in order to see if it is a problem with properly syncing buffers before unmounting the card.

Idoz1 wrote:Sorry for my english. I am from Holland.
I could get no response from the Dutch Forum.

Don't worry about that. I can understand you perfectly ;) I wonder why no one is looking at the dutch forum - it used to be well frequented.

Cheers,
Dopi
Ad banners support the JetDroid forum. Please consider clicking them once in a while.
User avatar
Dopi
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 926
Joined: Sun Aug 22, 2010 9:47 pm

Next

Return to JetDroid Questions / Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

  • Advertisement
cron