JetDroid has no bugs ?!?

Please post your JetDroid bug reports here

JetDroid has no bugs ?!?

Postby Dopi » Fri Oct 29, 2010 8:24 am

I can't beleive there are no bugs to report. Is JetDroid working flawlessly? ;)

Please post your bugs here. :D

Cheers,
Dopi
Ad banners support the JetDroid forum. Please consider clicking them once in a while.
User avatar
Dopi
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 926
Joined: Sun Aug 22, 2010 9:47 pm

Advertisement

       

Re: JetDroid has no bugs ?!?

Postby alfonzobonzo » Fri Oct 29, 2010 10:11 am

Errrrm.... I cant make calls, every-time i try it say's.....

:lol: ... ~edit~sorry
Do Androids Dream of Electric Sheep?
User avatar
alfonzobonzo
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 143
Joined: Thu Oct 21, 2010 7:00 pm
Location: UK

Re: JetDroid has no bugs ?!?

Postby Dopi » Fri Oct 29, 2010 11:58 am

Okay, I see. But not makin calls is not a bug. Currently it's a feature :lol:

I should have asked for bugs in what we call working features as stated here

Cheers,
Dopi :D
Ad banners support the JetDroid forum. Please consider clicking them once in a while.
User avatar
Dopi
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 926
Joined: Sun Aug 22, 2010 9:47 pm

Re: JetDroid has no bugs ?!?

Postby Byeranger » Fri Oct 29, 2010 12:06 pm

Most games don't work, when i launch them it gives me a error message; something like this:

(name of app)unexpectly stopped working.
I know if they work they probably won't run smooth or anything, but still :D

First bug report?
:lol:
Byeranger
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 162
Joined: Thu Oct 21, 2010 3:26 pm
Location: Holland

Re: JetDroid has no bugs ?!?

Postby hotkingcol » Fri Mar 18, 2011 9:19 pm

yo dopi!


good stuff with your recent updates on git. i'm having this bug and its bugging me!!
highlighted the errors:
3.110344] Registering 'BT GPIO is a success' The major device number is 207.
<4>[ 3.110373] [VIBETONZ] vibetonz_start :
<3>[ 3.119339] Failed to request GPIO_VIBTONE_EN!
<6>[ 3.139554] Advanced Linux Sound Architecture Driver Version 1.0.18a.
<6>[ 3.162095] ALSA device list:
<6>[ 3.170956] No soundcards found.
<6>[ 3.180164] IPv4 over IPv4 tunneling driver
<6>[ 3.190188] GRE over IPv4 tunneling driver
<6>[ 3.200492] ip_tables: (C) 2000-2006 Netfilter Core Team
<6>[ 3.209417] TCP cubic registered
<6>[ 3.218691] NET: Registered protocol family 10

isn't saying what it should is it??
hotkingcol
Active member
Active member
 
Posts: 67
Joined: Fri Mar 04, 2011 2:32 pm

Re: JetDroid has no bugs ?!?

Postby hotkingcol » Fri Mar 18, 2011 9:25 pm

should have said inother post but yh also this issue im habing, i dont have bluetooth!

3.256830] Bluetooth: L2CAP ver 2.13
<6>[ 3.265314] Bluetooth: L2CAP socket layer initialized
<6>[ 3.273808] Bluetooth: SCO (Voice Link) ver 0.6
<6>[ 3.282385] Bluetooth: SCO socket layer initialized
<6>[ 3.290970] Bluetooth: RFCOMM socket layer initialized
<6>[ 3.299475] Bluetooth: RFCOMM TTY layer initialized
<6>[ 3.308023] Bluetooth: RFCOMM ver 1.11

but every time i try to activate bluetooth in settings i get this:
OPP(process com.broadcom.bt.app.opp) i cant find it or make it!

thanks
hotkingcol
hotkingcol
Active member
Active member
 
Posts: 67
Joined: Fri Mar 04, 2011 2:32 pm

Re: JetDroid has no bugs ?!?

Postby MadRocker » Sat Mar 19, 2011 8:50 am

Think you might need to switch to the KB kernel. see then newby kernel guide as I have updated it, clone that into a new folder and have 2 jetkernel folders / old + new.

We did get the audio to activate in the KB kernel, will have to look for that info.

GPIO vibetone, try to use other kernels or .ko modules and load using the inti.rc as it should work.

Can you specify either the kernel name in Jetdroid status page or the date of both the vibetone .ko and zImage then we could look into this.
MadRocker
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 528
Joined: Sun Dec 12, 2010 7:15 am

Re: JetDroid has no bugs ?!?

Postby hotkingcol » Sat Mar 19, 2011 2:28 pm

wher is this kernerl please....?
hotkingcol
Active member
Active member
 
Posts: 67
Joined: Fri Mar 04, 2011 2:32 pm

Re: JetDroid has no bugs ?!?

Postby hotkingcol » Sat Mar 19, 2011 2:36 pm

MadRocker wrote:Think you might need to switch to the KB kernel. see then newby kernel guide harsh! as I have updated it, clone that into a new folder and have 2 jetkernel folders / old + new.

We did get the audio to activate in the KB kernel, will have to look for that info.

GPIO vibetone, try to use other kernels or .ko modules and load using the inti.rc as it should work.

Can you specify either the kernel name in Jetdroid status page or the date of both the vibetone .ko and zImage then we could look into this.


yh the zimage im having the same issue with ur 72dc8f9 and dopis 3bob25f as for vibetone.ko i aint got?!?! mayb thats why.......
hotkingcol
Active member
Active member
 
Posts: 67
Joined: Fri Mar 04, 2011 2:32 pm

Re: JetDroid has no bugs ?!?

Postby hotkingcol » Sat Mar 19, 2011 2:45 pm

hotkingcol wrote:
MadRocker wrote:Think you might need to switch to the KB kernel. see then newby kernel guide harsh! as I have updated it, clone that into a new folder and have 2 jetkernel folders / old + new.

We did get the audio to activate in the KB kernel, will have to look for that info.

GPIO vibetone, try to use other kernels or .ko modules and load using the inti.rc as it should work.

Can you specify either the kernel name in Jetdroid status page or the date of both the vibetone .ko and zImage then we could look into this.


yh the zimage im having the same issue with ur 72dc8f9 and dopis 3bob25f as for vibetone.ko i aint got?!?! mayb thats why.......

this is wat im using

* Report this post
* Reply with quote

JetPlatform Eclair 2011-03-13 testing
JetDroid-JetKernel-abbda90
MadRocker-JetPlatform_binary-72dc8f9
also ive added alot of files from other kernels and platforms only adding not replacing (merge&skip) obviously ive buggered it up somewhere...it works like remebers settings 3d accelerations good accelerometer works previous post can u show me this kb kernel please, if its dopis push thing on github which includes kbs mods then ive added that, ill replace all files with that now see wats good thanks madrocker! you the man!
hotkingcol
Active member
Active member
 
Posts: 67
Joined: Fri Mar 04, 2011 2:32 pm


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

  • Advertisement
cron